ERASPORT

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Több mint 30 évvel ezelőtt, 15 évi versenyzés után, edzőként döbbentem rá, hogy mennyire hiánycikkek, a kajakozáshoz szükséges kiegészítő termékek Magyarországon. Elsősorban a hullámkötény vagy népszerű nevén a spriccdek, spricó. Kajakosként megtapasztaltam, hogy amíg e nélkül eveztem, addig minden hidegebb időben meggémberedett lábakkal szálltam ki a kajakból. Ezért kezdtem el, először csak a tanítványaimnak varrogatni, aztán később már más egyesületek versenyzőinek is kicsit komolyabban. Valahogy így kezdődött… 

Az ERA SPORT 1992 óta készíti termékeit a kajakosok és kenusok részére, leginkább a hazai vizeken. Munkatársaimmal együtt évről-évre azon dolgozunk, hogy a sportolók a tőlünk telhető legjobb minőséget és a legjobb kiszolgálást kapják.

Géczi Erika

Elsősorban a síkvízi kajak-kenu sport versenyzői és sporteszközeik számára készítjük az alap védőfelszereléseket: hullámkötények, evezős kesztyűk, lapáttokok, valamint az alapvető kiegészítőket, rajtszámtartó, rajtszámtábla. Ezeken kívül vannak más termékeink és kiegészítőink is, ülőpárna, térdeplőpárna, ujjatlan evezős dzseki melyek hasznosak.

Ezek a termékek védenek az időjárás viszontagságai ellen, ezáltal védik a sportolók egészségét, valamint sporteszközeik épségét, míg egyes kiegészítők használata komfortosabbá teszik az evezést.

Minden évben ott vagyunk, elsősorban a nagyobb hazai utánpótlás versenyeken, és állunk a vásárlók rendelkezésére termékeinkkel, munkatársam Huszti Miklós vezetésével, de néhány kisebb versenyre is eljutunk. Saját termékeink mellett más gyártók termékei is kaphatók az ERA sport standon, többek között ajándéktárgyak (kishajók, kislapátok, kulcstartók, ékszerek, matricák) és pólok. Információk ezekkel kapcsolatban szintén Huszti Miklós munkatársamtól kaphatók. A versenyeken kívül budapesti műhelyünkben várjuk vásárlóinkat, illetve csomagküldést is vállalunk természetesen.

A versenyzés befejezése után, az ERA sport termékeinek gyártása mellett, a zenélés is az életem része lett. Harmincévi zenekari pályafutás után (Bojtorján, Kormorán, Örökség, stb…) 2019-től saját zenei utamat járom és valósítom meg. Ezért szeretném az eddig megjelent kiadványaimat is itt bemutatni a honlapra látogatóknak, melyek ugyanúgy megvásárolhatók, ha tetszenek, mint a többi termék.

Köszönöm az eddigi bizalmat az elmúlt 30 évben! Jó sportolást és jó egészséget kívánok mindenkinek munkatársaimmal együtt!

Géczi Erika
Világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó

Géczi Erika és Povázsán Kati
Géczi Erika és Povázsán Kati